Autor Téma: Snář  (Přečteno 15092 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Judita

• Depo
  • Pohlaví: Ženské
Re: Snář
« Odpověď #575 kdy: 17 Srpen 2010, 22:24:59 »
Pol, to o tom štěstí je z jedné knížky a z kontextu plyne, že štěstí nepřijde zvenčí... takže vlastně vyjde zevnitř, ten popud, otevřít a pustit se za ním/pustit ho k sobě. Uf, zamotala jsem se do toho.

Téhle sérii předcházel hodně silný a veskrze příjemný sen, kdy jsem si s někým hodně hluboce povídala a hledali jsme ty správné otázky. Měla jsem z toho pocit, jako když hodně dobrý doktor laskavě a pevně odkrývá obvaz a kontroluje hojící se ránu. No, zjevně to ještě není zahojené úplně :)

Offline poletucha

• Klubáci
« Odpověď #576 kdy: 17 Srpen 2010, 22:45:42 »
ve snech se někdy objevuje několik variant řešení jednoho problému z reálného života, samozřejmě v symbolice.
pokud jsi předtím něco hluboce probírala a hledala....... otázky... odpovědi...
náš život je o rozhodování- umět se efektivně rozhodnout na základě zkušeností z minula , jak jsi to tam sesumírovala, tak mi to přišlo jako symbolické varianty

vivat dveře ke stěstí  :)
Právě žiju svůj život.

Offline Nabuko

• Duchny
« Odpověď #577 kdy: 17 Srpen 2010, 22:59:00 »
Nabuko, ten tvůj sen vykládá sám sebe - máš pocit, že nová partnerka dostává něco, co tys nedostala, a je ti to líto. Z tvého psaní vím, že ty si to do velké míry uvědomuješ, takže otázka je, proč ti to ten sen připomněl. Možná (to už je moje spekulace) to VÍŠ, ale jde taky o to, aby sis to PROŽILA, což ti ten sen umožnil. Asi by to chtělo, aby ses na celou situaci podívala ještě jinak, abys zjistila, CO tě na tom tak mrzí. Zaujalo mě, jak zdůrazňuješ tu krev na rukou BM - jako by se tím, že se nechal ušpinit, do toho nového vztahu opravdu angažoval, možná taky - jako by mu ona něco dávala, co tys třeba neuměla, možná že se klidně nechá vidět z té "ošklivější" stránky, nebojí se sdílet s ním svou slabost a zranitelnost, kdežto tys k němu byla vždycky natočená tím upraveným koncem a hrdinsky tu "špinavou" práci (dítě by mohlo symbolizovat jádro vztahu, to, co vzniklo ze společné lásky a snahy) odvedla sama... Fabuluju, však ty si to nějak přebereš  :pusa:

Judit, myslím, že jsi to popsala skvěle. Mám slzy v očích. Ne, už mi tečou po tvářích. Ano, je mi tak moc líto, že jí dává to, po čem já jen tajně toužila a navenek to řešila velkými rameny a nezájmem. Ale vůbec teď nevím, jak to zpracovat. CO mě na tom mrzí? Nevím, mrzí mě právě TO. Proč?

Já si v reálu i na porodní sál myla vlasy, abych vypadala upraveně a měla předsevzetí, že ani nezapláču, protože přeci nejsem žádná hysterka, i přesto, že jsem mu to ty dva měsíce před porodem předváděla (za to, že ve finále jsem řvala na celou porodnici, měla rozmazanou řasenku a umolousaný zpocený vlasy jsem se po porodu v podstatě hrozně styděla).

Offline taurus

• Klubáci
« Odpověď #578 kdy: 23 Srpen 2010, 11:04:57 »
Včera se mi zdál sen a vůbec ho nedokážu vyhnat z hlavy, tak když vás k tomu něco napadne, budu ráda.
Zdálo se mi, že jsem s tati a mojí nevl. mami na chatě na Slovensku. Jako děcka jsme tam se ségrou hodně jezdily a pojí se mi k tomu dost příjemné vzpomínky. Na té chatě bylo víc lidí a já jsem se rozhodla, že půjdu umýt nádobí. Vůbec jsem nechtěla ale šla jsem, protože jsem měla pocit, že je to moje povinnost, i když mě do toho nikdo nenutil. Jenže ten stojan, v kterém byl kýbl, se hrozně padal na stranu a mě to šíleně frustrovalo. Tak mi nevlastní mami řekla, že musím říct tátovi, aby mi ho přidržoval. A do mě najednou vjel šílený vztek. Že dělám něco, co nechci a ještě to nefunguje. Švihla jsem s nádobím a vyběhla jsem ven. A běžela jsem k jednomu zaplavenému lomu, kam jsme se vždycky chodili koupat. Cesta tam je asi 2 km a mě překvapilo, že se mi běží hrozně lehnounce, nebolí mě klouby, nejsem zadýchaná. Ten běh mi dělal vyloženě dobře ale nějak jsem nevědela, jak vysvětlím svoje chování, až se vrátím zpátky.

Offline hope

• Klubáci
« Odpověď #579 kdy: 23 Srpen 2010, 11:23:13 »
To je ale pěkný sen! Udělat něco, jak to chci já, ne jak to chce někdo jiný...to je skutečná  svoboda.
Modlitba Františka z Assisi:  Bože, dej mi pokojnou mysl, abych přijal věci, které nemůžu změnit. Dej mi sílu změnit věci, které změnit můžu. A dej mi moudrost, abych rozlišil jedno od druhého.

Offline Esk

• Klubáci
« Odpověď #580 kdy: 23 Srpen 2010, 14:13:46 »
"Šílený vztek, že dělám něco, co nechci a ještě to nefunguje. Švihla jsem s tím."

trochu jsem si pohrála s tvými slovy. O tomto ten tvůj sen je. ted si to přiřaď k reálu a máš to :D:D
Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Offline Judita

• Depo
« Odpověď #581 kdy: 23 Srpen 2010, 14:16:17 »
tau, na mě to působí, že se oprošťuješ od nějakého neproduktivního schématu jednání, vnitřně cítíš, že je to ono, akorát ti pořád ještě straší v hlavě malinký hlásek "co to dělám a co tomu řeknou lidi".

Online Amriana

• Klubáci
« Odpověď #582 kdy: 23 Srpen 2010, 15:42:31 »
Když už jsme u těch snů a symbolů ..je jasný, že ve snáři se dá najít ledacos atd ...ale co třeba takový technologie s kterýma snář nepočítá, jako se symbolem ..třeba mobil ?? Mě se celou noc zdálo, že mám vybitej mobil, nabíječka nikde a starší chlapeček mi nechtěl za nic půjčit svůj (spratek malej ) .... že by něco s komunikací ???
« Poslední změna: 23 Srpen 2010, 15:51:17 od Amriana »
Things to do today :
1. get up
2. survive
3. go back to bed

Offline Page

• Klubáci
« Odpověď #583 kdy: 23 Srpen 2010, 17:01:28 »
Taurus, ten lom zalitý vodou, to se mi zdá jako změna, po které vnitřně toužíš, něco očistného.
Touha svobodně projevit, co vnitřně cítíš.

A zamysli se nad tím, proč máš pocit, že dlužíš vysvětlení.

Amri, taky mě napřed napadlo ta komunikace, ale spíš se mi to zdá jako vybité baterky u mobilu. Že nemáš energii na nějakou komunikaci.
„Tady je to mé tajemství, úplně prostinké: správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.“                Antoine de Saint-Exupéry

Offline taurus

• Klubáci
« Odpověď #584 kdy: 23 Srpen 2010, 18:23:24 »
Holky děkuju. Je pravda, že běh byl sice velmi příjemná záležitost v tom snu ale pocit, jak to vysvětlím svoje chování (respektive útěk beze slova od věci, kterou nechci dělat ale měla bych), byl tak silný, že to až přešlo v úzkostný sen. Takže mi to tu radost z toho běhu zkazilo. Jakoby to ani nestálo za to.

Page, vysvětlení dlužím, protože utéci jen tak beze slova se nedělá... mě napadlo. Nedokážu jen tak odejít bez vysvětlení od něčeho (i když mě to třeba nebaví)  nebo spíš z toho mám pak takový pocit viny a úzkosti, že mi to za to nestojí. Mám pak pocit, že se mi to vrátí. A navíc, když dělám něco, co mě nebaví (to dělám poměrně často), tak pořád je to jistota. I když třeba jistota na nic, tak furt jistota. Doufám, že to není moc zmatečné.

Offline Judita

• Depo
« Odpověď #585 kdy: 23 Srpen 2010, 19:30:11 »
Amri, mě napadlo to samé s energií, a že bys byla ráda, kdyby ti ji dodaly děti (nebo životní elán, jiskru, lásku, cokoli), ale od nich ji prostě nedostaneš. Navíc to je takové dost provizorní řešení, půjčit si cizí nabitý mobil, není nad to najít zásuvku ;)

Offline Andromeda

• Klubáci
  • Plýžením v plyš :P
    • :o)
« Odpověď #586 kdy: 29 Srpen 2010, 09:15:52 »
Tak mám ze dnešního rána dva sny... I když normálně se mi sny nezdají, respektive si je nepamatuju, tak zrovna večer jsem shodou náhod říkala, že jestli je potřeba někde něco doladit, ať se mi dá nějakým způsobem vědět, aby to bylo zkrátka jasné... a bum, dneska ráno hned dva, takže hned startuju počítač než je zapomenu....

Nejdřív se mi zdálo o nějaké nuda pláži v Chorvatsku, kde chodilo dost lidí a pak tam přišla taková zvláštní skupinka (ta nuda pláž byla poblíž nějakého asi paneláku, kde pocitově bydlelo asi hodně rodin s dětmi, nebo měla jsem v tom snu takový pocit a taky to, že právě tam v tom Chorvatsku ty nudapláže nejsou nějak asi povolené nebo tak něco) a pak se z nich vyklubali asi policajti (klasická scéna z četníka) :o) a začali nás nahánět a pak nás vedli (pěšmo) asi zavřít. Kvůli těm rodinám jsem se cítila, že by tam ta nudapláž není chtěná, ale na druhou stranu jsem měla i celkem dobrý pocit za to, že nás chytli, protože jsem se necítila být ničím "vinna" za to, že jsme tam byli. Kupodivu i všichni ostatní "naháči" byli celkem v pohodě a šli jsme teda houfně a dobrovolně se nechat zavřít, ti policisté nás sice vedli, ale bez pout, prostě jak pochoďák :) To je celé.

Druhý sen nebyl moc dlouhý, někdo mi řekl, že mi ukuchtí nějaké jídlo s pro mě neznámým názvem. Prostě jako kdyby třeba japonský název, jméno, které nic neřekne. A pak jsem dostala svýho kocoura, a měl nějak asi tepelně upravený ťapky a ty jsem měla jako jíst. Ale jinak byl naprosto živý, na těle normálně chlupatý, jen ty packy byly holé a daly se jíst. Jednu jsem tak jako trochu ohlodala, ale dělalo mi to dost problém, do druhé jsem se už nepustila, místo toho jsem začala brečet, protože jsem tohle prostě nedávala. Nicméně kocour byl očividně v pohodě, dokonce si u toho jak jsem tu první packu okusovala, vrněl. Dost morbidní sen :) Já tam pocitově měla dost vnitřní dilema, ale docházelo mi až postupně s ohryzáváním té první packy...  :hot:

Tak jsem zvědavá co vy s tímhle naděláte :)

Offline Esk

• Klubáci
« Odpověď #587 kdy: 30 Srpen 2010, 21:30:18 »
J8 jsem měla dneska klubko ve snu. marně se snažím přijít na to, kdo je to v mým reálu.

Jela jsem autem i na cestu která se rekonstruuje, jenže ono to nešlo, najednou jsem letěla nad oraništěm a rekonstruovaným mostem, tak jsem se i s autem vrátila zpět na asfaltku. Ř9kám si, zkusím to jinak a jinudy. Proplétám se pěšky městem, když narazím na Klubko, kupovala zrovna něco na kolo, tak jsem se vrátila pro kolo (ve které se změnil ten náš červený roomstřík) a klubko vzorově i s přilbou se pustila do města,  ukázala mi pár zkratek, protože sdětmi do centra moc nechodím a projet centrem na kole se mi zdálo riskantní, jenže pak se mi někam ztratila a já jsem se zakecávala ještě s druhou holčinou, že vyhrávají firmy, které staví kvalitnějí a mají víc prvků kolem silnice aniž by dávali úplatky a proto se ted tolik staví. Že všechno vyhrává tahle firma a proto se jí daří a proto já musím jinudy.

Něco chápu a něco méně. Nicméně Klubíčko ve snu mi bylo velmi příjemné, tož díky, děvče.
Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Offline Lupina Montana

• Klubáci
« Odpověď #588 kdy: 30 Srpen 2010, 22:54:37 »
Méďo, mě napadlo u toho prvního snu, že se v  tobě pere nějaká touha po tom, nic neskrývat s konvencema, zažitýma zvykama. Ty prozatím vyhrávají, ale zřejmě to necítíš nijak dramaticky.
To s tou kočkou - tak to mě napadá jedině, že ses pokoušela inegrovat (sbaštit) svoji nespoutanou stránku - tu schopnost, dělat si, co se mi zachce - ale z nějakého důvodu ti to dělá potíže...no komu taky ne, v dnešní době.
   Hou hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou.....  

Offline Andromeda

• Klubáci
  • Plýžením v plyš :P
    • :o)
« Odpověď #589 kdy: 31 Srpen 2010, 09:17:19 »
Lupi, dík  :pusa: Nějak nad tím ještě popřemýšlím ;)

Offline Pomněnka

• Klubáci
« Odpověď #590 kdy: 11 Září 2010, 13:37:00 »
Tak nevím kam to patří, ale určo sem. Je to o snech, ale taky o realitě. Tento týden se mi to stalo dvakrát.
Vždycky k ránu kolem třetí. Se mi zdál sem o tom jak ležím ve své posteli jdu spát, ale nevím z jakého důvodu, ale mám tu u sebe v místnosti několik ptáků, docela velkých asi jako vrána. Nelíbili se mi, no museli tu se mnou přečkat noc. Pořád jsem je po očku sledovala, takže jsem nemohla pořádně zabrat. Až jeden mi z levé strany skočil na hruď. Ostatní seděli hezky na místě, kde je ve skutečnosti okno. A ten sičák mě začal klovat a drápkama se zaťal do prsou. Moc to nebolelo, ale bylo to nepříjemné, tak jsem ho vyhnala.... byl pořád na levé straně.... pořád jsem ho v polospánku slyšela.... já ho snad praštím, jsem si říkala.... ale pak jsem si uvědomila, že to se vrtí můj manžel  :ohm:
Bylo to jako když se protínají a souběžně běží dvě reality ta snová a ta skutečná. No a obden se mi stalo něco podobnýho jenže místo ptáka to byl nějaký chap. Taky ležel na mě  a byl unešený z toho jak to bylo se mnou úžasné.... já si myslela, že je prdlý, páč jsme spolu nic neměli, ale nechala jsem ho při tom. Spíš jsem dumala nad tím, kde se vzal u mě v posteli.... no a vyšlo najevo, že ho tam uložil můj manžel  :ohm: A zase jsem se napůl budila. Prostě to bylo opět takové spaní nespaní a přitom tak opravdové.
Stalo se vám to taky někdy, že ty sny byly jen sny proto, že jste se probudili? Kdyby ne, tak bych snad v posteli hledala peří   :lol:
Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Offline Judita

• Depo
« Odpověď #591 kdy: 11 Září 2010, 15:30:01 »
Pomněnko, četla jsem něco o tom, že sny mohou velmi rychle a kreativně reagovat na něco, co se právě děje a co už tak napůl bděle vnímáme. Například se ti zdá o vodopádu, okamžitě se probudíš a uvědomíš si, že se ti chce strašně čurat. Jenže to není kvůli tomu snu, ten sen naopak reagoval na tělesnou potřebu. Může se to takhle prolínat. Pak má člověk pocit, že se probudí a sen pokračuje, v nějaké reálnější rovině.

Každopádně z toho vysvítá pocit, že tě manžel nějak omezuje, narušuje tvou bublinu, že si potřebuješ odpočinout a vypnout a i takhle blízký člověk ti vadí. Nevím, jaký máte vztah, a nemyslím si, že to nutně musí znamenat, že ti manžel něco nutí a cpe, co ty nechceš. Možná jsi jenom natolik vystresovaná, že bys potřebovala chvíli absolutního oddechu a samoty.

Offline Pomněnka

• Klubáci
« Odpověď #592 kdy: 12 Září 2010, 11:52:38 »
Judit, vím na co narážíš, ale tohle bylo opravdu něco úplně jiného. Jako kdybych vnímala dvě různé reality najednou, sice na stejném místě, ale jiné dva světy.

Nevím, ale neřekla bych, že mě manžel omezuje.... možná si to jen vnitřně, nebo podvědomě myslím, ale není tomu tak. Teda aspoň proti tomu co bylo, to tak opravdu už není. Kolikrát si říkám, že s ním pěkně cvičím  :blush:  :lol:
Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Offline Lvice

• Klubáci
Výklad
« Odpověď #593 kdy: 13 Září 2010, 20:57:12 »
Tak mě se nedávno zdálo, že jsem bojovala s čarodějem (vypadal jako z pohádky o černokněžníkovi  :hot:) a metali jsme po sobě špičaté zbraně jako dýky, meče, špendlíky atd. jen silou vůle a já měla celá předloktí prošpikovaná  :hot: Pak jsem je vytahovala a vytahovala z rukou až mě malý probudil. Brrrr, byla jsem fakt ráda, že jsem byla probuzena. Co to mohlo znamenat?

Offline Page

• Klubáci
« Odpověď #594 kdy: 15 Září 2010, 09:37:59 »
První asociace: bojuješ s vlastním stínem, ale ta agrese se obrací proti tobě. Máš problémy s kontaktem - ruce.

Někde máš Lvice ještě něco nezpracováno, ale "silou tvé vůle" cesta nevede, spíš pochopení a zpracování negativních emocí.

„Tady je to mé tajemství, úplně prostinké: správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.“                Antoine de Saint-Exupéry

Offline Lvice

• Klubáci
« Odpověď #595 kdy: 15 Září 2010, 10:48:42 »
Page děkuji. Sedí to.  :yes:

Offline Jituška

• Klubáci
  • Stěstí je kámen, který se lehce přehlédne...
« Odpověď #596 kdy: 15 Září 2010, 11:40:31 »
Děvčata,
prosím také o radu. Já ve snech pořád něčím prolézám.
Nejdřív to byly skleněné tabule - okna. Vypadalo to jako zimní zahrada složená z mnoha oken různé velikosti. Ve snu jsem přemýšlela nad tím, které okno je dostatečné velké na to, abych jím prolezla. Utíkala jsem před zlem a prolezla jsem bez problémů.
Ve druhém snu jsem prolézala dřevěnou ohradou (den před tím jsme byli na výletě kolem dřevěné obory) a najednou jsem zjistila, že jsem se zasekla širokým zadkem  :lol:
V prvním snu pocity žádné, ve druhém mě jen napadlo, že mám moc široké boky. Ale žádé emoce jsem necítila.

Offline Page

• Klubáci
« Odpověď #597 kdy: 15 Září 2010, 11:48:20 »
Jituško, to jsou zajímavé sny, bohužel mě k tomu moc nenapadá.
Jen se třeba zamysli nad tím, co pro tebe znamená zlo? A proč před ním utíkáš?

A ještě mě napadlo, utíkáš před zlem a necítíš u toho žádné emoce?

Offline Jituška

• Klubáci
  • Stěstí je kámen, který se lehce přehlédne...
« Odpověď #598 kdy: 15 Září 2010, 11:57:05 »
Page,
děkuji. Je to zvláštní, ale v té chvíli, kdy jsem stála před těmi skleněnými tabulemi a chtěla jsem utéci před zlem, jsem neměla žádné emoce. Snad ani strach. Prostě jsem si to snad dala jako úkol se z toho objektu zla dostat a přivést pomoc. Zajímavé je, že v těchto místech jsem se rozdělila a jedna má část tam zůstala, aby osvobodila kamarády, které tam zajali.
Mé vědomí bylo v té části, která šla pro pomoc a vydala se na cestu, která se zdála být náročnější, než jsem si původně myslela. Zjistila jsem totiž, že zlo má obrovské pole působnosti a já musím přelézt vysoké hory, abych se dostala z jeho dosahu.
Při útěku jsem se stala agentem, zkoušela jsem na základnu volat mobilem o pomoc, ale jak jsem předpokládala, dle jejich názoru to byla banalita a na mě zůstal úkol přivést osobně pomoc.

Offline Page

• Klubáci
« Odpověď #599 kdy: 15 Září 2010, 14:25:04 »
Jituško, k tomu, že jsi u toho necítila žádné emoce mě něco napadlo:

"Jde o přijímání negativních programů tak, že ztratí svůj emoční náboj"
To jsi napsala vedle na vlákně o RUŠ, kterou na sobě právě asi pracuješ. Zpracováváš nějaký problém.

Jinak k tomu, co jsi napsala teď: Myslím, že jde o Tvůj vývoj, snažíš se na sobě pracovat. Někde máš ještě nějaký blok, tak se vědomě snažíš najít další informace, jen na to možná trochu spěcháš.

Někde jsi nechala uvězněnou nějakou část tvé osobnosti, možná ji považuješ za "zlou" nebo ještě nevíš, co s ní..

* Chat

Obnovit Historie
  • Judita: Pravda, taky měl na tričku tmavý obrys šráků od montérek, který vystupoval z vyrudlé okolní tkaniny... že by od loňského léta?  :lol:  A to pkěn ě prosím zvonil na všechny byty, než došel k nám, protože mu dali jen jméno starého zákazníka (pana domácího) a to máme na schránce kvůli poště, ale ne na zvonku, takže silný zážitek mělo i pár sousedů   :bad:
    07 Srpen 2011, 12:02:40
  • Judita: Teď mi to došlo - to ses na vodě opravdu několik dní ani jednou nenamočila? Klobou dolů! Můj vrchol čuňáctví za letošní léto je ten, že jsem si týden nemyla vlasy :lol: zajímavé, pátý den přestaly kousat a šestý už se se mnou nebavily vůbec  :crazy:
    07 Srpen 2011, 14:15:00
  • Lupina Montana: No namočila, ve Varech v Termálu  :lol: Ale jen jednou. Případně nějaký drkotavý šplouchnutí, což nepovažuju za mytí.
    08 Srpen 2011, 23:07:23
  • Lupina Montana: Já jsem si jednou myla vlasy tři měsíce pouze vodou s tím, že se údajně nakonec upraví ta produkce lanolínu a přestanou bejt mastný - ale moc to nefungovalo. Je pravda, že to vypadalo, že jich mám dojnásobek, ale na omak lanolínový holt byly a smrděla jsem jako pes  :lol:
    08 Srpen 2011, 23:09:18
  • Judita: Tak co, máte nachystané aktovky a penály?
    31 Srpen 2011, 20:06:47
  • Lupina Montana: marjápanno, Judit, ještě toho trochu  :hot: :lol:
    01 Září 2011, 09:21:02
  • Judita: Já mám letos skluz, v papírnictví jsem se stavila až dneska... a nechal jsem tam jenom dvě stovky...  Ale od milého jsem dostala krásný dřevěný penál se zašupovacím víčkem - budu ho mít na stole bez víčka na sponky, špendlíky a podobné drobnosti :)
    01 Září 2011, 14:24:54
  • Heluška: Nákup v papírnictví a pastelkářství pro děti mě teprve čeká, ale seznam roste. Mám prima kolegyně a samy aktivně  po dohodě nakupují a lámou sponzory. Šikulky.  Vzala jsem si nějakou práci domů, máme zapsáno 143 dětí do družinky a tak jsem to dávala do kupy. Už mi to ale nemyslí, jdu odpočívat....a ještě tolik zbývá....
    01 Září 2011, 21:17:17
  • Heluška: Na takový penál zašupovací mám jen nostalgické vzpomínky z dětství , ale pro různé krabičky ze dřeva slabost mám, to jo.
    01 Září 2011, 21:18:59
  • Keřkovský rohlíček: Jsem dnes nově přišedší a všechny zde srdečně zdravím.
    02 Září 2011, 17:44:56
  • Heluška: já tebe  též, křupavý rohlíčku...tedy keřkovský rohlíčku :-),
    02 Září 2011, 18:14:43
  • Keřkovský rohlíček: Dík Heluško za milé uvítání! To se vynasnažím být křupavá, i kdyby na chleba, resp. salát bramborový nebylo!
    02 Září 2011, 20:00:47
  • Sally: tak to tedy nééé, bramborový salát být musí :) Vítej :)
    02 Září 2011, 20:38:26
  • Lupina Montana: Ahoj! Takže Rohlíček je vlastně Rohlička?  :lol:
    04 Září 2011, 22:53:54
  • Keřkovský rohlíček: Ano, ano, přesně tak. :yes:
    05 Září 2011, 11:03:56
  • Lupina Montana: A je prej Brambora  :lol:
    16 Září 2011, 16:16:42
  • natalineceka: Jste některá kuchařka?  Ahoj holky,chtela jsem se vas zeptat jestli nepracuje nektera z vas jako kucharka,ja mam jit do nove praci do eurestu- to je skolni jidelna pro deti,zitra se tam jedu s jednim panem co me praci nabidnul podivat,jsem ted vyucena ve skole me toho moc nenaucili,rikal me ze pomocne kucharky tam uz ma a ze ja bych byla primo kucharka,semnou by jich tam bylo 4,prej potrebuje nekoho kdo by zvladnul uvarit sam jidlo,ze zacatku by me pry nekdo pomahal..ale podle toho co me vse rekl me to pripada moc slozite..nevim moc co se jak vari a bojim se ze zacatku budu varit sama a pokazim to,plat bych mela 10 ticic mesicne a pracovni doba od pul 6 do 3.Nevim jestli bych to zvladla a nevim jestli rpaci prijmout
    22 Září 2011, 14:17:12
  • Sally: tady je to spíš o pozdravech, zkus spíš téma :)
    25 Září 2011, 17:51:04
  • Judita: Natalinečko, tak co? Jak to dopadlo s prací v kuchyni?
    26 Listopad 2011, 13:32:29
  • Lupina Montana: KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM DOMÁCÍM I HOSTŮM!
    23 Prosinec 2011, 19:48:32

TOPlist