Autor Téma: Světové památky  (Přečteno 25460 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Pisatel

• Klubáci
  • Pohlaví: Mužské
Re: Světové památky
« Odpověď #50 kdy: 13 Listopad 2009, 23:43:15 »
Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Online Amriana

• Klubáci
« Odpověď #51 kdy: 13 Listopad 2009, 23:44:18 »
Things to do today :
1. get up
2. survive
3. go back to bed

Offline Pisatel

• Klubáci
« Odpověď #52 kdy: 13 Listopad 2009, 23:45:03 »
Není to v Římě ?
Kde že  :lol:

Online Amriana

• Klubáci
« Odpověď #53 kdy: 13 Listopad 2009, 23:46:26 »
 :blush: tak né no  :crazy:
Things to do today :
1. get up
2. survive
3. go back to bed

Offline Míša Kulička

• Klubáci
  • Pohlaví: Ženské
    • misasuchardova.rajce.idnes.cz
« Odpověď #54 kdy: 14 Listopad 2009, 01:13:35 »
Dtto rostliny ... a vy jako ještě máte přehled o tom, který obrázek se hádá?  :game: Tak krucinál počkám, až se uhodne ten Maxíkův a pak dodám svůj a ne že sem budu cpát jednu fotku přes druhou a pak přemýšlet, kdo na co odpovídá ... Kurňa pořádek musí bejt .... órdunk, rozumíte? Aspoň na hádankách. Howg.
“What day is it?" asked Pooh
"It's today", squeaked Piglet
"My favorite day", said Pooh

Alan Alexander Milne

Offline Pisatel

• Klubáci
« Odpověď #55 kdy: 14 Listopad 2009, 08:07:25 »
Dtto rostliny ... a vy jako ještě máte přehled o tom, který obrázek se hádá?  :game: Tak krucinál počkám, až se uhodne ten Maxíkův a pak dodám svůj a ne že sem budu cpát jednu fotku přes druhou a pak přemýšlet, kdo na co odpovídá ... Kurňa pořádek musí bejt .... órdunk, rozumíte? Aspoň na hádankách. Howg.
Maxíkův jednoduchý a známý pohled do údolí králů se uhodl. Takže max Selimky by se dal hádat, ale takovejch kostelů je... Dle slohu někde z Německa či jiné saské země :)

Offline Macex

• Klubáci
« Odpověď #56 kdy: 14 Listopad 2009, 12:26:06 »
Pisateli,zkus si prohlédnout asi posledních 25 příspěvků, pořád jsu tu neuhodnuté starší věci, dokonce aj Maxík si je sám přehádává dalšíma obrázka.... Nedělejte v tom chaos, to pak nikoho nebaví. Lidi sem strkají odpovědi páté přes deváté a nikdo, nechápe, co, kde, kdo, proč.... Zkuste prosím dodržovat náš hádací systém.... tak jak Miškuliš neustále trpělivě vysvětluje.... díky....  :please:

Offline surikata

• Klubáci
« Odpověď #57 kdy: 14 Listopad 2009, 13:23:17 »
Se přidávám... zadat, počkat na uhádnutí, ogóldnovat a teprv pak další... fakt je v tom jináč čurbes...  :podprda:

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #58 kdy: 14 Listopad 2009, 14:05:24 »
A vráťme sa teda k Maxíkovi: čo bolo  :supr: a čo neoblo uhádnuté?
Je... nezmyslené sťažovať sa, lebo nič cudzie nerozhoduje o tom, čo cítime, čo žijeme, alebo čo sme.
J. P. Sartre, Bytie a ničota, 1943

Offline Pisatel

• Klubáci
« Odpověď #59 kdy: 14 Listopad 2009, 14:33:06 »
 :bad: Tak si tu hádejte sami :(  :fuck:

Offline Macex

• Klubáci
« Odpověď #60 kdy: 14 Listopad 2009, 14:53:35 »
Ooo, tady někdo neunesl oprávněnou kritiku...  :trala:  :hvizd:

Maxík nemá uhodnutého toho svého Maxíka před kostelem. Pak čeká na uhodnutí Selimin kostel. To prozatím stačí, musíme to dořešit....  ;)

TAkže 35 a 48 jestli se jsem se neukoukla...  :)
« Poslední změna: 14 Listopad 2009, 14:55:14 od Macex »

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #61 kdy: 14 Listopad 2009, 15:35:17 »
No, ale Maxík odkázal je a, je správne, b, nie... som z toho jeleň. Je uhádnutý Maxík + Paríž, alebo len Maxík? (Notre Dame to nie je, toľko je isté...) 
Je... nezmyslené sťažovať sa, lebo nič cudzie nerozhoduje o tom, čo cítime, čo žijeme, alebo čo sme.

Offline Sally

• Administr
« Odpověď #62 kdy: 14 Listopad 2009, 15:47:17 »
A pak je ještě řešením témata:
Světové památky od Maxíka
Světové památky - Míša kulička
....
???

Offline Judita

• Depo
« Odpověď #63 kdy: 14 Listopad 2009, 16:25:20 »
Ooo, tady někdo neunesl oprávněnou kritiku...  :trala:  :hvizd:

Že neunesl, s tím souhlasím. Ale za sebe chci říct, že jsem taky neměla tušení o nějakých nepsaných pravidlech a sama jsem koukala jako puk, když mi Míša před časem napsala, ať v hádání nedělám binec, když jsem v dobré víře a ve snaze nabídnout něco na oplátku vypsala pár citátů z filmů. Pořádek je hezká věc, ale nejde přece o život, no ni?

Offline Maxík

• Klubáci
    • Maximasáže
« Odpověď #64 kdy: 14 Listopad 2009, 17:11:00 »
A je to Paríž...?  :podprda:
Niééé!

Maxíkův jednoduchý a známý pohled do údolí králů se uhodl. ...
Ty vole, chrám královny Hatšepsut NENÍ v Údolí králů!!! :ohm:

No, ale Maxík odkázal je a, je správne, b, nie... som z toho jeleň. Je uhádnutý Maxík + Paríž, alebo len Maxík? (Notre Dame to nie je, toľko je isté...)
K příspěvku #35 ... Maxík to je, Paríž to nie je, to ostatné ... si si istá, že je to isté??? Bo ja by som si istý nebol! :no:
Lví srdce je stejně velké jako jeho ego.

Offline Sally

• Administr
« Odpověď #65 kdy: 14 Listopad 2009, 18:53:31 »
O život sice nejde to je fakt, pak ale každý musí psát na co vlastně odpovídá, takže nějaký systém by být měl, já se taky málokdy vracím k něčemu, co je "nahoře "

Tak si třeba zvyknout uvádět k odpovědi i číslo příspěvku - hádanky nebo tak nějak
« Poslední změna: 14 Listopad 2009, 20:20:51 od Sally »

Offline Macex

• Klubáci
« Odpověď #66 kdy: 14 Listopad 2009, 20:52:45 »
Že neunesl, s tím souhlasím. Ale za sebe chci říct, že jsem taky neměla tušení o nějakých nepsaných pravidlech a sama jsem koukala jako puk, když mi Míša před časem napsala, ať v hádání nedělám binec, když jsem v dobré víře a ve snaze nabídnout něco na oplátku vypsala pár citátů z filmů. Pořádek je hezká věc, ale nejde přece o život, no ni?

Já netušila, že si nebyla nikdy u nás v Hádankářské oáze na bbt, tam se to takto praktikovalo již několit let... Každý nový je vítán, ať už hadač nebo zadavatel, ale je tak nějak logické, jelikož slušný zadavatel, pokud může, tak sem chodí několikrát za den, aby mohl neustále vyhodnocovat odpovědi a neblokoval hru, tak pak se nestane, že tady něco uhodnuté trčí x-dnů a nemohlo by se jet dál. Pokud se tak stane a někdo ho přeskočí, ok, ale upozorní se na to, že je to prozatím, než se ten dotyčný vrátí. Ale příjde mi na palici, když sem příjdou 4 zadavatelé a navzájem si zaplácávají svoje obrázky jinejma a pak už nikdo neví, která bije.... a korunu tomu dal pisatel, když si přebíjel svoje obrázky dalšíma a dalšíma s tím, že ty ostatní jinejch stejně nejsou uhádnutelné....  :game:

Offline Maxík

• Klubáci
    • Maximasáže
« Odpověď #67 kdy: 15 Listopad 2009, 00:23:30 »
Tak co, objekt na obrázku v příspěvku #35 nikdo nepoznává?
Dám malou nápovědu: dělávaly se tam korunovace!

Offline Macex

• Klubáci
« Odpověď #68 kdy: 15 Listopad 2009, 01:26:10 »
Katedrála Reims....  :hot:

Offline Míša Kulička

• Klubáci
    • misasuchardova.rajce.idnes.cz
« Odpověď #69 kdy: 15 Listopad 2009, 01:42:39 »
Nejde Judito, ale kdyby to takhle udělal každý, tak se v tom už nevyzná ani prase a máme po hádání. Jsem netušila, že se tě to dotkne. Soráč.
“What day is it?" asked Pooh
"It's today", squeaked Piglet
"My favorite day", said Pooh

Alan Alexander Milne

Offline Maxík

• Klubáci
    • Maximasáže
« Odpověď #70 kdy: 15 Listopad 2009, 01:47:47 »
Katedrála Reims....  :hot:
:supr: jj, katedrála Notre-Dame ve francouzské Remeši

A tohle bude asi taky hodně lehký ...

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 15 Listopad 2009, 01:49:24 od Maxík »

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #71 kdy: 15 Listopad 2009, 11:41:06 »
Ramzes v Luxore?
Remeš som chcela dať, ale keď ja som to pochopila tak, že uhádnutý je Maxík + Paríž...  :girlcray:
« Poslední změna: 15 Listopad 2009, 11:45:18 od Selima »

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #72 kdy: 15 Listopad 2009, 11:47:19 »
Niééé!
Ty vole, chrám královny Hatšepsut NENÍ v Údolí králů!!! :ohm:
K příspěvku #35 ... Maxík to je, Paríž to nie je, to ostatné ... si si istá, že je to isté??? Bo ja by som si istý nebol! :no:
Myslela som parížsky Notre Dame, ako navrhovlai súťažiace.
Inak, katedrála v Remeši netuším, ako sa volá(zabite ma), hoci sme sa tam na chvíľu zastavili, ale pamätám si skôr skazky o Jean d´Arc a krásne lomené oblúky ako názov...  :kladivo:

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #73 kdy: 15 Listopad 2009, 11:50:12 »
A urobím druhý pokus: je to Nemecko, ako pisateľ uhádol, ale príhraničné, pôvodná časť je zo 4. storočia n.l. Vlastne sú to dnes 2 kostoly, ale volajú ich aj konkatedrála...  :blush:

[příloha smazaná administrátorem]

Offline Pisatel

• Klubáci
« Odpověď #74 kdy: 15 Listopad 2009, 13:21:40 »
....  pisatel, když si přebíjel svoje obrázky dalšíma a dalšíma s tím, že ty ostatní jinejch stejně nejsou uhádnutelné....  :game:
:fuck:

* Chat

Obnovit Historie
  • Judita: Pravda, taky měl na tričku tmavý obrys šráků od montérek, který vystupoval z vyrudlé okolní tkaniny... že by od loňského léta?  :lol:  A to pkěn ě prosím zvonil na všechny byty, než došel k nám, protože mu dali jen jméno starého zákazníka (pana domácího) a to máme na schránce kvůli poště, ale ne na zvonku, takže silný zážitek mělo i pár sousedů   :bad:
    07 Srpen 2011, 12:02:40
  • Judita: Teď mi to došlo - to ses na vodě opravdu několik dní ani jednou nenamočila? Klobou dolů! Můj vrchol čuňáctví za letošní léto je ten, že jsem si týden nemyla vlasy :lol: zajímavé, pátý den přestaly kousat a šestý už se se mnou nebavily vůbec  :crazy:
    07 Srpen 2011, 14:15:00
  • Lupina Montana: No namočila, ve Varech v Termálu  :lol: Ale jen jednou. Případně nějaký drkotavý šplouchnutí, což nepovažuju za mytí.
    08 Srpen 2011, 23:07:23
  • Lupina Montana: Já jsem si jednou myla vlasy tři měsíce pouze vodou s tím, že se údajně nakonec upraví ta produkce lanolínu a přestanou bejt mastný - ale moc to nefungovalo. Je pravda, že to vypadalo, že jich mám dojnásobek, ale na omak lanolínový holt byly a smrděla jsem jako pes  :lol:
    08 Srpen 2011, 23:09:18
  • Judita: Tak co, máte nachystané aktovky a penály?
    31 Srpen 2011, 20:06:47
  • Lupina Montana: marjápanno, Judit, ještě toho trochu  :hot: :lol:
    01 Září 2011, 09:21:02
  • Judita: Já mám letos skluz, v papírnictví jsem se stavila až dneska... a nechal jsem tam jenom dvě stovky...  Ale od milého jsem dostala krásný dřevěný penál se zašupovacím víčkem - budu ho mít na stole bez víčka na sponky, špendlíky a podobné drobnosti :)
    01 Září 2011, 14:24:54
  • Heluška: Nákup v papírnictví a pastelkářství pro děti mě teprve čeká, ale seznam roste. Mám prima kolegyně a samy aktivně  po dohodě nakupují a lámou sponzory. Šikulky.  Vzala jsem si nějakou práci domů, máme zapsáno 143 dětí do družinky a tak jsem to dávala do kupy. Už mi to ale nemyslí, jdu odpočívat....a ještě tolik zbývá....
    01 Září 2011, 21:17:17
  • Heluška: Na takový penál zašupovací mám jen nostalgické vzpomínky z dětství , ale pro různé krabičky ze dřeva slabost mám, to jo.
    01 Září 2011, 21:18:59
  • Keřkovský rohlíček: Jsem dnes nově přišedší a všechny zde srdečně zdravím.
    02 Září 2011, 17:44:56
  • Heluška: já tebe  též, křupavý rohlíčku...tedy keřkovský rohlíčku :-),
    02 Září 2011, 18:14:43
  • Keřkovský rohlíček: Dík Heluško za milé uvítání! To se vynasnažím být křupavá, i kdyby na chleba, resp. salát bramborový nebylo!
    02 Září 2011, 20:00:47
  • Sally: tak to tedy nééé, bramborový salát být musí :) Vítej :)
    02 Září 2011, 20:38:26
  • Lupina Montana: Ahoj! Takže Rohlíček je vlastně Rohlička?  :lol:
    04 Září 2011, 22:53:54
  • Keřkovský rohlíček: Ano, ano, přesně tak. :yes:
    05 Září 2011, 11:03:56
  • Lupina Montana: A je prej Brambora  :lol:
    16 Září 2011, 16:16:42
  • natalineceka: Jste některá kuchařka?  Ahoj holky,chtela jsem se vas zeptat jestli nepracuje nektera z vas jako kucharka,ja mam jit do nove praci do eurestu- to je skolni jidelna pro deti,zitra se tam jedu s jednim panem co me praci nabidnul podivat,jsem ted vyucena ve skole me toho moc nenaucili,rikal me ze pomocne kucharky tam uz ma a ze ja bych byla primo kucharka,semnou by jich tam bylo 4,prej potrebuje nekoho kdo by zvladnul uvarit sam jidlo,ze zacatku by me pry nekdo pomahal..ale podle toho co me vse rekl me to pripada moc slozite..nevim moc co se jak vari a bojim se ze zacatku budu varit sama a pokazim to,plat bych mela 10 ticic mesicne a pracovni doba od pul 6 do 3.Nevim jestli bych to zvladla a nevim jestli rpaci prijmout
    22 Září 2011, 14:17:12
  • Sally: tady je to spíš o pozdravech, zkus spíš téma :)
    25 Září 2011, 17:51:04
  • Judita: Natalinečko, tak co? Jak to dopadlo s prací v kuchyni?
    26 Listopad 2011, 13:32:29
  • Lupina Montana: KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM DOMÁCÍM I HOSTŮM!
    23 Prosinec 2011, 19:48:32

TOPlist