Autor Téma: Vstupte s důvěrou  (Přečteno 10981 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Lupina Montana

• Klubáci
  • Pohlaví: Ženské
Re: Vstupte s důvěrou
« Odpověď #250 kdy: 30 Červen 2010, 00:26:24 »
Ja nevim, jak je to mozne, ale sebe taky povazuju  za konzervu a presto v praci nejsem v prumeru dele nez 5-7 let.  :lol:
Potrebuju pocit neznameho, neco, co musim zdolavat a jakmile jsem v praci zabehnuta a vim, co a jak, prestava me to bavit a poohlizim se po necem jinem. Porad se neco ucim a soucasne nadavam (ne doopravdy), ze bych chtela mit konecne klid.  :lol:
No tak to jsi teda konzerva jako Brno, Olymp  :rofl: :rofl:
   Hou hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou.....  

Offline Somaia

• Moder
« Odpověď #251 kdy: 30 Červen 2010, 09:54:04 »
Ahojky Somaiko!
Moc tě po delší době pozdravuji a obracím se na tebe, samozřejmě jak jinak než s prosbou.  :angel:
Moc prosím, jukni se mi do karet co nyní říkají o mé budoucnosti. Začínám totiž cítit nový příval energie a elánu /zatím je to spíš jen takový přívaleček, než příval/, nicméně je to věc u mně dlouhodobě nevídaná, takže ráda bych tu novou energii správně nasměrovala...nerada bych ji už ztrácela ve slepých uličkách, to si ji příliš moc vážím.
Abych byla konkrétní - zvažuji, zda se pustit do výuky Tantrických masáží - za 14 dní jdu na kurz lektorů, nebo se konečně pustit do sepsání svého příběhu, nebo se mám zaměřit spíš na rodinu, vnoučka atd., nebo zda mám ještě chvíli vyčkat, až z toho "přívalečku" bude skutečný příval a příjde ke mně ještě něco úplně jiného... :lol:
Předem mooooc děkuji.  :chlupac:

Příval energie  je opravdu na svém počátku a teprve hledá kam se nasměrovat a to především  pomocí konzultace a rozhovorů s blízkými osobami.
Energie ukazuje na dobré schopnosti medializační- vyjednávat , dojednávat smlouvy a obchodovat.  Když jsem to viděla, napadlo mě, že by to mohlo nejvíce odpovídat tvé touze po psaní, ale paradoxně při následném výkladu bych tuto variantu zatím nedoporučila . Jeví se mi to jako nepromyšlená akce, při které by mohlo dojít k otevření některých nezpracovaných záležitostí a Ego by dostalo pěkně nafrak.
« Poslední změna: 30 Červen 2010, 10:00:17 od Somaia »
Nevzdávej se naděje a nezoufej nad tím, co pominulo: Oplakávat to, co nelze vrátit, patří k nejhorším slabostem člověka.

Offline Somaia

• Moder
« Odpověď #252 kdy: 30 Červen 2010, 09:59:21 »
Tantrické masáže: 
Nadměrná fyzická zátěž a neuspokojivé materiální ohodnocení je výsledek tohoto nápadu.
Karty doporučují vyčkat na změnu energií v materiálním světě.

Nejvíc a nejhezčí energie dodá varianta třetí.
Na druhou stranu budeš muset ve finále přemýšlet, kam nasměruješ nevyužité  přebytky  :lol:
Nevzdávej se naděje a nezoufej nad tím, co pominulo: Oplakávat to, co nelze vrátit, patří k nejhorším slabostem člověka.

Offline Esk

• Klubáci
« Odpověď #253 kdy: 30 Červen 2010, 18:08:15 »
Som prosím tě v  tomhle stavu si karty nevyložím, potřebovala bych vidět směřování v oblasti práce, na co se zaměřit a co nechaat plavat. V podstatě vracím se zpět na jinou pozici a vztahy mezi lidmi mě dorazily. Nechce se mi v takovém prostředí být. A tak tě moc prosím, co na to tarot?
 odpověď:
Já tě asi moc nepotěším, protože nevidím nic jiného, než jsi naznačila. A dokonce mám pocit, že  ať uděláš cokoliv, tak je to zbytečně vynaložená námaha vzhledem ke kolektivu, který je plný iluzí, intrik,  neobjektivity a jiných  závadných zahnívajících  energií spojených se 7 Pohárů ( Zkaženost).
Ty jsi teď v pozici 5 Mečů ( Porážka). Dvakrát se mi ve výkladu objevily trumfy Mág.... tam bych hledala  východisko ke změně. Doporučovala bych nejprve před odchodem) využít tvých schopností Mága  komunikovat a ovlivnit   "něco" rozhovorem přimo s nejvyšším ( čili ředitelem/kou) ( Trumfy Velekněz). Řešit něco odspodu je předem  odsouzené k nezdaru. Nové, neotřelé návrhy na zlepšení a čerstvý vítr by mohly mít úspěch.
Je otázkou, jestli máš dost času a energie na boj s větrnými mlýny...  :coo:
« Poslední změna: 09 Červenec 2010, 19:30:19 od Somaia »
Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Offline Heluška

• Klubáci
« Odpověď #254 kdy: 01 Červenec 2010, 09:47:11 »
Som, já mám prosbu,
Vyložíš mi prosím?
Změna v kolektivu je jistá,
čili, jak se to bude vyvíjet, zda pan ředitel má šťastnou ruku při výběru, taky mě zajímá, co mě nové kolegyně přijdou naučit, ta letošní byla tvrdý oříšek, jen nevím, co přesně mi mělo docvaknout a zda docvaklo. Pokud ne, tak bude asi hůř  :yes:
no a taky  moje zdraví není v ideální poloze, takže jak to vypadá tady.
A výklad bych raději do SZ, ne kvůlivá sklaním salynetkám, ale cizí se mi nemusí do karet koukat. že jo.
Kujůů, když to bude možné, ráda Ti to nějak vrátím, zatím netuším jak, ale však víme, jak se tyhle cestičky vinou.

Offline Babulka

• Klubáci
« Odpověď #255 kdy: 01 Červenec 2010, 10:25:35 »
Tantrické masáže: 
Nadměrná fyzická zátěž a neuspokojivé materiální ohodnocení je výsledek tohoto nápadu.
Karty doporučují vyčkat na změnu energií v materiálním světě.

Nejvíc a nejhezčí energie dodá varianta třetí.
Na druhou stranu budeš muset ve finále přemýšlet, kam nasměruješ nevyužité  přebytky  :lol:

Moc díky za výklad. :mucky:
Dobře, ještě vyčkám, i když ten kurz si pro všechny případy udělám.
Přebytky zatím nejsou, spíše naopak, úžasnou energii /přesně v souladu s tím co píšeš/, kterou jsem si včera dovezla z Jeseníku od vnoučka a dcery mi prozatím "žere" střevní chřipka. :angry:
Ještě jednou díky, a přeji tobě i všem zúčastněným krásné léto!  :papa:

Offline Esk

• Klubáci
« Odpověď #256 kdy: 12 Červenec 2010, 20:42:38 »
SOm děkuji -  nejvyšší  :angel:, naznačuje změnu profese, ale už se mi dostaly do ruky potřebné knihy, už vím o co se pokusit , kam jít, osobně bych potřebovala nějakou pomocnou paži, ale dnes v souvislosti s šestou čakrou pro mě platí víc než kdy jindy, že tu naleznu pouze na konci své paže....
Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Offline Judita

• Depo
« Odpověď #257 kdy: 21 Červenec 2010, 11:42:50 »
Som, tak ti jdu veřejně vyseknout poklonu   :ok:  asi před měsícem jsi mi řekla, že nás čeká vážné rozhodnutí v materiální oblasti - a včera nám pan domácí (bydlíme v pronajatém bytě) naznačil, že s námi potřebuje hodit vážnou řeč   :hot:  buď nám ten byt chce prodat, nebo chce, abychom se vystěhovali, to prozatím nevím (vím, že potřebuje peníze, ne byt, takže asi spíš to první), každopádně věci se dávají do pohybu   :crazy:  a sice mě mrzí, že k vážné rozmluvě o společné budoucnosti nás musel někdo takhle dostrkat, ale v podstatě jsem za to ráda   :yes: 

Ještě perlička, na dnešek mám (nezávisle na této informaci) domluvenou schůzku kvůli blížícímu se přespoření cílové částky u stavebka   :lol:  zaklaádala jsem ho tři dny předtím, než jsme se s milým seznámili   8)  a jsem ráda, že ta zpráva nepřišla loni, kdy jsem touhle dobou já byla nezaměstnaná a milý ve zkušební době   :hot:  on nás tam nahoře má přece jen někdo rád   :yes: 

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #258 kdy: 21 Červenec 2010, 12:07:23 »
 :bravo:  :ok:
Je... nezmyslené sťažovať sa, lebo nič cudzie nerozhoduje o tom, čo cítime, čo žijeme, alebo čo sme.
J. P. Sartre, Bytie a ničota, 1943

Offline Somaia

• Moder
« Odpověď #259 kdy: 21 Červenec 2010, 13:19:51 »
děkuji Judito, moc....   :yes: zpětná vazba vždycky moc potěší, protože v tomto směru se sbírají zkušenosti dlouhodobém horizontu. Mám radost, když moje osobní dohoda, řeč s tarotem  funguje nejen všeobecně .
 :papa:

Offline Jituška

• Klubáci
  • Stěstí je kámen, který se lehce přehlédne...
« Odpověď #260 kdy: 22 Červenec 2010, 21:52:14 »
Somaio,
ráda bych tě poprosila o výklad na moji nemoc, nějak "náhodou" jsem dnes na tohle téma zase narazila a tak nějak mi přišlo, že bych se mohla zeptat právě na cukrovku.
Podíváš se mi prosím, zda v tomto životě mohu něco udělat pro lepší stabilizaci případně zda by bylo možné ji vyléčit? Na co bych se měla zaměřit?

Offline Somaia

• Moder
« Odpověď #261 kdy: 26 Červenec 2010, 15:39:47 »
Omlouvám se momentálně všem žadatelům o výklad. V současné době jsem na cestách a řeším závažné rodinné problémy. Momentálně se to jen hrne....  :(
Takže nemám kapacitu a potřebný klid na  všechny výklady. budu se snažit řešit postupně podle naléhavosti.
Děkuji za pochopení.

Offline Selima

• Depo
« Odpověď #262 kdy: 26 Červenec 2010, 15:42:50 »
 :empathy: Držím päste.
Je... nezmyslené sťažovať sa, lebo nič cudzie nerozhoduje o tom, čo cítime, čo žijeme, alebo čo sme.
J. P. Sartre, Bytie a ničota, 1943

Offline Judita

• Depo
« Odpověď #263 kdy: 26 Červenec 2010, 17:17:10 »
Drž se   :love:   :mucky:

Offline bazalka

• Školička
« Odpověď #264 kdy: 26 Červenec 2010, 20:41:23 »
Somíšku  :chlupac: :love:
Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život.

Offline ffly

• Klubáci
« Odpověď #265 kdy: 26 Červenec 2010, 21:49:06 »
Som  :mucky:

Offline Koi

• Klubáci
« Odpověď #266 kdy: 27 Červenec 2010, 17:42:56 »
Taky držím pěstičky, ať ti vše výjde k tvé spokojenosti  :love:

Offline Nabuko

• Duchny
« Odpověď #267 kdy: 27 Červenec 2010, 21:24:20 »
Drž se.  :love:

Offline Page

• Klubáci
« Odpověď #268 kdy: 28 Červenec 2010, 11:37:04 »
Som, tak držím palčáky  :love:
„Tady je to mé tajemství, úplně prostinké: správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.“                Antoine de Saint-Exupéry

Offline Jituška

• Klubáci
  • Stěstí je kámen, který se lehce přehlédne...
« Odpověď #269 kdy: 01 Srpen 2010, 13:20:06 »
Som,
přeju ti, ať se vše brzy vyřeší  :yes:

Offline hrošánek

• Klubáci
« Odpověď #270 kdy: 01 Srpen 2010, 13:32:48 »
Som, ať to dopadne dobře. Držím moc pěsti.  :love:
Lidi se rozdělují na dvě skupiny: Ty co mají rádi čokoládu a ty co lžou. :)

Offline Koi

• Klubáci
« Odpověď #271 kdy: 11 Srpen 2010, 10:58:05 »
Ahoj Somaiko, víš že podnikám  soukromě, v mém oboru je dost velký útlum a já mám zase dilema. Nejúžasnější je, že když se rozhoduji, že se kouknu po další práci, začnou se mi ozývat kšeftíky v podnikání, jako nyní. Což  v mém případě vždy vyvolá rozhodnutí , že to ještě nevzdám.
Našla jsem si inzerát na ekonomku ve fakultní nemocnici, tak mám roupy tam poslat životopis. Nemohla by ses mi juknout, jak to vypadá s mojí prací v podnikání a evt. jestli je vhodná doba pro nějakou změnu. Vyhovuje mi, že  mám relativně čas si vše uspořádat podle svého, zařídím si spoustu věcí v průběhu prac. doby, jsem si paní svého času, práce mě baví, jsme v podvědomí svých klientů, když mají zakázku obrátí se na mě, ale je toho prostě méně.

Když se rozhoupu, že juknu na nabídku práce, znestí mě vždycky nějaká objednávka a zájem z oblasti mého podniká a jsem na vážkách. Moje práce má budoucnost, ale jen přežít ten momentální útlum, tak prostě nevím.

Nevím, zda jsi již v pohodě, tak eventuélně to nech plavat, já se v tom ještě chvíli poplácám, moooc děkuji a

Offline Fanny5

• Pln
« Odpověď #272 kdy: 17 Srpen 2010, 09:59:53 »
Ahoj Som, teď mne tak napadlo, jestli bys nechtěla zorganizovat nějakou "Školičku" tarotu?

Offline Lvice

• Klubáci
« Odpověď #273 kdy: 18 Srpen 2010, 11:34:48 »
Somaio, mrkneš se mi, zda mi vyjde druhý potomek bo ne?  ;) Teda jestli už tě averze vůči mojí osobně přešla  :lol:. Vykládala jsem si sama, ale nějak z toho nejsem moudrá......  :no:

Offline Somaia

• Moder
« Odpověď #274 kdy: 10 Září 2010, 16:34:17 »
Ahoj Som, teď mne tak napadlo, jestli bys nechtěla zorganizovat nějakou "Školičku" tarotu?
Nevím, nemám pedagogické schopnosti na nějaký smyslupný  seminář, který by zaujal širší veřejnost. Netuším, jakou formou bych měla "cosi" předat. Je to velmi individuální práce a běh na dlouhou trať naučit se  komunikovat. Jsou sice nějaké obecně platné zásady, ale větší díl práce  je mravenčí tvorba osobních  pravidel , dohod, symbolů  a rituálů, které se tvoří individuálně mezi  "těmi obrázky" a jejich majitelem  :yes: :coo:

* Chat

Obnovit Historie
  • Judita: Pravda, taky měl na tričku tmavý obrys šráků od montérek, který vystupoval z vyrudlé okolní tkaniny... že by od loňského léta?  :lol:  A to pkěn ě prosím zvonil na všechny byty, než došel k nám, protože mu dali jen jméno starého zákazníka (pana domácího) a to máme na schránce kvůli poště, ale ne na zvonku, takže silný zážitek mělo i pár sousedů   :bad:
    07 Srpen 2011, 12:02:40
  • Judita: Teď mi to došlo - to ses na vodě opravdu několik dní ani jednou nenamočila? Klobou dolů! Můj vrchol čuňáctví za letošní léto je ten, že jsem si týden nemyla vlasy :lol: zajímavé, pátý den přestaly kousat a šestý už se se mnou nebavily vůbec  :crazy:
    07 Srpen 2011, 14:15:00
  • Lupina Montana: No namočila, ve Varech v Termálu  :lol: Ale jen jednou. Případně nějaký drkotavý šplouchnutí, což nepovažuju za mytí.
    08 Srpen 2011, 23:07:23
  • Lupina Montana: Já jsem si jednou myla vlasy tři měsíce pouze vodou s tím, že se údajně nakonec upraví ta produkce lanolínu a přestanou bejt mastný - ale moc to nefungovalo. Je pravda, že to vypadalo, že jich mám dojnásobek, ale na omak lanolínový holt byly a smrděla jsem jako pes  :lol:
    08 Srpen 2011, 23:09:18
  • Judita: Tak co, máte nachystané aktovky a penály?
    31 Srpen 2011, 20:06:47
  • Lupina Montana: marjápanno, Judit, ještě toho trochu  :hot: :lol:
    01 Září 2011, 09:21:02
  • Judita: Já mám letos skluz, v papírnictví jsem se stavila až dneska... a nechal jsem tam jenom dvě stovky...  Ale od milého jsem dostala krásný dřevěný penál se zašupovacím víčkem - budu ho mít na stole bez víčka na sponky, špendlíky a podobné drobnosti :)
    01 Září 2011, 14:24:54
  • Heluška: Nákup v papírnictví a pastelkářství pro děti mě teprve čeká, ale seznam roste. Mám prima kolegyně a samy aktivně  po dohodě nakupují a lámou sponzory. Šikulky.  Vzala jsem si nějakou práci domů, máme zapsáno 143 dětí do družinky a tak jsem to dávala do kupy. Už mi to ale nemyslí, jdu odpočívat....a ještě tolik zbývá....
    01 Září 2011, 21:17:17
  • Heluška: Na takový penál zašupovací mám jen nostalgické vzpomínky z dětství , ale pro různé krabičky ze dřeva slabost mám, to jo.
    01 Září 2011, 21:18:59
  • Keřkovský rohlíček: Jsem dnes nově přišedší a všechny zde srdečně zdravím.
    02 Září 2011, 17:44:56
  • Heluška: já tebe  též, křupavý rohlíčku...tedy keřkovský rohlíčku :-),
    02 Září 2011, 18:14:43
  • Keřkovský rohlíček: Dík Heluško za milé uvítání! To se vynasnažím být křupavá, i kdyby na chleba, resp. salát bramborový nebylo!
    02 Září 2011, 20:00:47
  • Sally: tak to tedy nééé, bramborový salát být musí :) Vítej :)
    02 Září 2011, 20:38:26
  • Lupina Montana: Ahoj! Takže Rohlíček je vlastně Rohlička?  :lol:
    04 Září 2011, 22:53:54
  • Keřkovský rohlíček: Ano, ano, přesně tak. :yes:
    05 Září 2011, 11:03:56
  • Lupina Montana: A je prej Brambora  :lol:
    16 Září 2011, 16:16:42
  • natalineceka: Jste některá kuchařka?  Ahoj holky,chtela jsem se vas zeptat jestli nepracuje nektera z vas jako kucharka,ja mam jit do nove praci do eurestu- to je skolni jidelna pro deti,zitra se tam jedu s jednim panem co me praci nabidnul podivat,jsem ted vyucena ve skole me toho moc nenaucili,rikal me ze pomocne kucharky tam uz ma a ze ja bych byla primo kucharka,semnou by jich tam bylo 4,prej potrebuje nekoho kdo by zvladnul uvarit sam jidlo,ze zacatku by me pry nekdo pomahal..ale podle toho co me vse rekl me to pripada moc slozite..nevim moc co se jak vari a bojim se ze zacatku budu varit sama a pokazim to,plat bych mela 10 ticic mesicne a pracovni doba od pul 6 do 3.Nevim jestli bych to zvladla a nevim jestli rpaci prijmout
    22 Září 2011, 14:17:12
  • Sally: tady je to spíš o pozdravech, zkus spíš téma :)
    25 Září 2011, 17:51:04
  • Judita: Natalinečko, tak co? Jak to dopadlo s prací v kuchyni?
    26 Listopad 2011, 13:32:29
  • Lupina Montana: KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM DOMÁCÍM I HOSTŮM!
    23 Prosinec 2011, 19:48:32

TOPlist