Autor Téma: RUŠka  (Přečteno 1855 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline elfka

• Mlad
  • **
Re: RUŠka
« Odpověď #50 kdy: 23 Leden 2010, 23:26:28 »
Tak jsem vás pozorně přečetla. Přiznám se, že nejsem profík, takže když mě někdo z přátel v nouzi poprosí o výklad tarotu, tak jim ho udělám a nic za to nechci. Beru to jako přátelskou výpomoc, prostě jako tuhle: já si od sousedky půjčila alobal, abych měla v čem dělat steaky, ona si přišla půjčit půl skleničky oleje, aby mohla dětem upíct buchtu.   :fen:

Online Pan

• Klubáci
« Odpověď #51 kdy: 01 Srpen 2010, 20:25:55 »
Zopákla jsem si výcvik RUŠky a dobře jsem udělala. Celá metoda je někde úplně jinde, já nejspíš po té době už taky, a to blíže mému vnímání než před rokem a půl. Konečně jsem plně pochopila její logiku a utvrdila se v tom, že si klidně mohu v některých případech vypomoci i jinými "fígly" než tím, co jsem se naučila tady. Taky jsem si vyzkoušela, co všechno už pomocí této metody zvládnu a výsledky mne uspokojují :)
Byl to plodný týden, hodně jsem se zase naučila a taky se tam potkala s Jituškou. Prostě super prázdninově-pracovně ztrávený týden  :yes:
Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Offline Lupina Montana

• Klubáci
  • Pohlaví: Ženské
« Odpověď #52 kdy: 01 Srpen 2010, 22:34:44 »
Jako s Tuli?  :drink: No heleď, Pan, když chodí Poletuška z těch svejch homeoškol, tak taky jen zírám, jak je všechno jinak - je to strašnej fofr, co? Já vím dobře, proč se do ničeho radši nepouštím  :lol:
   Hou hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou.....  

Online Pan

• Klubáci
« Odpověď #53 kdy: 02 Srpen 2010, 11:40:00 »
Je to pořád jinak - je to lepší a jednodušší  :yes: Víc se mi to líbí. A je to podle mne i účinnější.

Offline Jituška

• Klubáci
  • Stěstí je kámen, který se lehce přehlédne...
« Odpověď #54 kdy: 22 Srpen 2010, 11:41:08 »
Pan,
myslíš, že ti nebude vadit, když si chvíli půjčím tohle vlákno?  :hvizd:  :)

Kdo by si chtěl RUŠku zopakovat nebo se na něj nedostalo při posledním náboru od Pan, nabízím ještě pár lidem terapii ZDARMA. Jsem z Jenišovic u Turnova.

Online Pan

• Klubáci
« Odpověď #55 kdy: 02 Září 2010, 17:35:30 »
Nebude ani v nejmenším  :lol:

Offline Lvice

• Klubáci
« Odpověď #56 kdy: 12 Říjen 2010, 15:20:30 »
Začínám uvažovat, že k panu Nejedlému vyrazím a udělám si jedničku. Jaké máte zkušenosti s rušením svých vlastních problémů a problémů rodinných příslušníků?

Offline Jituška

• Klubáci
« Odpověď #57 kdy: 15 Říjen 2010, 12:42:44 »
Lvice,
mám velmi dobré zkušenosti. Já sama na sobě pracuju pořád, naučila jsem to manžela a ten na sobě také pracuje  :)
Zrovna před chvíli jsem probrečela na gauči snad 15 minut, co ze mě šlo nastřádané bolesti. O té bolesti vím už dlouho, ale nikdy jsem se k ní nedostala, až teď s RUŠkou  :yes:

Offline hope

• Klubáci
« Odpověď #58 kdy: 15 Říjen 2010, 20:05:48 »
Taky jsem si zjara něco otevřela, takže brečím každou chvíli, ale je to osvobozující. Nejsem tak natlakovaná.
Modlitba Františka z Assisi:  Bože, dej mi pokojnou mysl, abych přijal věci, které nemůžu změnit. Dej mi sílu změnit věci, které změnit můžu. A dej mi moudrost, abych rozlišil jedno od druhého.

Offline Jituška

• Klubáci
« Odpověď #59 kdy: 15 Říjen 2010, 20:35:49 »
Ano, hope, to je osvobozující pláč, je moc příjemný  :ok:

* Chat

Obnovit Historie
  • Judita: Pravda, taky měl na tričku tmavý obrys šráků od montérek, který vystupoval z vyrudlé okolní tkaniny... že by od loňského léta?  :lol:  A to pkěn ě prosím zvonil na všechny byty, než došel k nám, protože mu dali jen jméno starého zákazníka (pana domácího) a to máme na schránce kvůli poště, ale ne na zvonku, takže silný zážitek mělo i pár sousedů   :bad:
    07 Srpen 2011, 12:02:40
  • Judita: Teď mi to došlo - to ses na vodě opravdu několik dní ani jednou nenamočila? Klobou dolů! Můj vrchol čuňáctví za letošní léto je ten, že jsem si týden nemyla vlasy :lol: zajímavé, pátý den přestaly kousat a šestý už se se mnou nebavily vůbec  :crazy:
    07 Srpen 2011, 14:15:00
  • Lupina Montana: No namočila, ve Varech v Termálu  :lol: Ale jen jednou. Případně nějaký drkotavý šplouchnutí, což nepovažuju za mytí.
    08 Srpen 2011, 23:07:23
  • Lupina Montana: Já jsem si jednou myla vlasy tři měsíce pouze vodou s tím, že se údajně nakonec upraví ta produkce lanolínu a přestanou bejt mastný - ale moc to nefungovalo. Je pravda, že to vypadalo, že jich mám dojnásobek, ale na omak lanolínový holt byly a smrděla jsem jako pes  :lol:
    08 Srpen 2011, 23:09:18
  • Judita: Tak co, máte nachystané aktovky a penály?
    31 Srpen 2011, 20:06:47
  • Lupina Montana: marjápanno, Judit, ještě toho trochu  :hot: :lol:
    01 Září 2011, 09:21:02
  • Judita: Já mám letos skluz, v papírnictví jsem se stavila až dneska... a nechal jsem tam jenom dvě stovky...  Ale od milého jsem dostala krásný dřevěný penál se zašupovacím víčkem - budu ho mít na stole bez víčka na sponky, špendlíky a podobné drobnosti :)
    01 Září 2011, 14:24:54
  • Heluška: Nákup v papírnictví a pastelkářství pro děti mě teprve čeká, ale seznam roste. Mám prima kolegyně a samy aktivně  po dohodě nakupují a lámou sponzory. Šikulky.  Vzala jsem si nějakou práci domů, máme zapsáno 143 dětí do družinky a tak jsem to dávala do kupy. Už mi to ale nemyslí, jdu odpočívat....a ještě tolik zbývá....
    01 Září 2011, 21:17:17
  • Heluška: Na takový penál zašupovací mám jen nostalgické vzpomínky z dětství , ale pro různé krabičky ze dřeva slabost mám, to jo.
    01 Září 2011, 21:18:59
  • Keřkovský rohlíček: Jsem dnes nově přišedší a všechny zde srdečně zdravím.
    02 Září 2011, 17:44:56
  • Heluška: já tebe  též, křupavý rohlíčku...tedy keřkovský rohlíčku :-),
    02 Září 2011, 18:14:43
  • Keřkovský rohlíček: Dík Heluško za milé uvítání! To se vynasnažím být křupavá, i kdyby na chleba, resp. salát bramborový nebylo!
    02 Září 2011, 20:00:47
  • Sally: tak to tedy nééé, bramborový salát být musí :) Vítej :)
    02 Září 2011, 20:38:26
  • Lupina Montana: Ahoj! Takže Rohlíček je vlastně Rohlička?  :lol:
    04 Září 2011, 22:53:54
  • Keřkovský rohlíček: Ano, ano, přesně tak. :yes:
    05 Září 2011, 11:03:56
  • Lupina Montana: A je prej Brambora  :lol:
    16 Září 2011, 16:16:42
  • natalineceka: Jste některá kuchařka?  Ahoj holky,chtela jsem se vas zeptat jestli nepracuje nektera z vas jako kucharka,ja mam jit do nove praci do eurestu- to je skolni jidelna pro deti,zitra se tam jedu s jednim panem co me praci nabidnul podivat,jsem ted vyucena ve skole me toho moc nenaucili,rikal me ze pomocne kucharky tam uz ma a ze ja bych byla primo kucharka,semnou by jich tam bylo 4,prej potrebuje nekoho kdo by zvladnul uvarit sam jidlo,ze zacatku by me pry nekdo pomahal..ale podle toho co me vse rekl me to pripada moc slozite..nevim moc co se jak vari a bojim se ze zacatku budu varit sama a pokazim to,plat bych mela 10 ticic mesicne a pracovni doba od pul 6 do 3.Nevim jestli bych to zvladla a nevim jestli rpaci prijmout
    22 Září 2011, 14:17:12
  • Sally: tady je to spíš o pozdravech, zkus spíš téma :)
    25 Září 2011, 17:51:04
  • Judita: Natalinečko, tak co? Jak to dopadlo s prací v kuchyni?
    26 Listopad 2011, 13:32:29
  • Lupina Montana: KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM DOMÁCÍM I HOSTŮM!
    23 Prosinec 2011, 19:48:32

TOPlist